PREVAKA

+46 (0) 40 - 611 69 00

+46 (0) 705 - 09 09 75

Lagervägen 4, Arlöv

Skåneland, Sweden

07.00 TO 23.00

Måndag till Söndag

+   CIVIL BUTIKSKONTROLL

+   UNIFORMERAD VÄKTARE

+   INFO UTBILDNING EXPONERING

+   HEMGÅNGSKONTROLL

+   KAMERAÖVERVAKNING

+   SÄKERHETSANALYSER

Handel

Prevaka erbjuder kvalitativa bevakningstjänster inom handeln, de som anlitar oss tror jag samtliga kan intyga om att Prevaka är duktiga o ambitiösa.

Våra civila väktare har genomgått väktargrund-utbildning och butikskontrollantutbildning, samt är interutbildade av ägaren. Som uppdragsgivare tror jag på att man önskar se resultat helst varje besök väktarna besöker sina butiker. Svinn inom handeln är för handlarna något av de tråkigaste, stölder, skadegörelse, bedrägerier mm är några av de vanligaste händelserna som vi kommer i kontakt med. Detta kostar handeln mkt pengar och då sviker aldrig Prevaka sina uppdragsgivare. "Vi ökar lönsamheten i handeln" / .. Ägaren

Prevakas personal är godkända väktare och företaget kontrolleras av Länsstyrelsen i Skåne län.

AUKTORISERAT BEVAKNINGSFTG

Prevaka söker duktiga BK


Utbildad, tycker dig vara riktigt duktig - nyfiken ?


Berätta om dig själv o sök

Prevaka söker duktiga butiksväktare

Vad är en butikskontrollants uppgifter i tjänsten och vad krävs mm ? Får vem som helst tjänst-göra som civil butikskontrollant ? Hur blir man butikskontrollant ? Om man tjänstgör på ett stort objekt tex ett köpcentrum, vem gör vad, vilka olika roller har väktare mfl ? Paragraf 3 vad är detta gäller den väktaren eller bara ordningsvakter  ? Om, vilka olika roller har man då ?

Tjänstgöra som civil butikskontrolllant är mkt intressant, en helt ny värld öppnar upp sig i butiksmiljön. Kunderna runt om i butiken är

100 % kunder medan den civila väktaren skall vara 200%, hur är detta möjligt ? Väktaren är i butiken i tjänst 100% och agerar kund som uträttar shopping med 100% observation på avvikande beteenden som kan kopplas erfarenhetsmässigt till snatterier mm. Vi går av naturliga själ inte in på vilka dessa avvikande beteenden är...ha..ha..ha Nix pix ! 

Hur blir man butikskontrollant el som några valt att kalla oss för "butiksdetektiver" ? Bäst är att kontakta en seriös utbildningsanordnare tex www.bya.se ex genom att i sin tur gå via ett bevakningsföretag.

- Verkar det som ett intressant jobb då man besöker tex köpcentran Mobilia, Burlöv Center, Center Syd mfl handelsplatser, så finns bla olika roller där. BK-väktarna tjänstgör inne i butikerna på sk "Privat yta" medan OV tjänstgör i de "Allmänna ytorna" dvs § 3 reglerar området

Prevaka sysslar inte m ordningsvaktsuppdrag.

Platser som är prövade och beslutade av polisen enligt 3 § lagen (1980:578) om ordningsvakter (LOV).

Dina befogenheter som ordningsvakt gäller endast inom de geografiska gränserna bevakningsområdet enligt 3 § LOV omfattar. (Citat, polisen.se)

PREVAKA som är företagets affärsnamn, är ett Svensk privatägt bolag startat 2014  Vi är kreativa, motiverade och är ett gott exempel för kvalitativa bevakningstjänster. Vi växer !

I ett komplext samhälle med få resurser,

behövs duktiga och angagerade entre-prenörer som Prevaka alltid.

Nyheter


Prevaka presenterar en ny website på ny plattform, välkomna 191212

Uppdaterad: 20191226

Dec 06, 2019

Vi fick till vår kännedom 20191211 att gränsen för stöld är höjd till 1250:-

Dec 06, 2019

© Copyright. All Rights Reserved