OM OSS

040-6116900

"Prevaka får ofta beröm om hur duktiga vi är, tacksamheten når inga gränser från våra uppdragsgivare. Återkommande problem svinn, bedrägerier, stölder mm löser vi genom en noggrann planering och en väl genomtänkt strategi. Vår gripstatestik är mkt bra, samt våra ofta dagliga kontakter m polismyndigheten 

håller hög kvalité. Polisen gör ett fantastiskt bra jobb och är alltid snabbt på plats  !


Prevaka Security AB levererar hög kvalité likt

vi uppfyller de stora förväntningar som finns

när vi synns ute i våra uppdragsbutiker !


Välkomna och anlita oss för trygga lösningar inom handeln och öka er lönsamhet genom att sänka svinnet i butiker, köpcentran mm.
PREVAKA SECURITY AB


556973-6944


HUVUDKONTOR: BESÖKSADRESS: LAGERVÄGEN 4, ARLÖV

POSTADRESS: BOX 9004,200 39 MALMÖ

TELEFON: 040-611 69 00

Bakgrund, funderingar. . .


Företagets verksamhet har sin begynnerlse i från en enskild firma som nuvarande ägaren Dan Nilsson valde och dra igång sommaren 2013.

Dan har jobbat inom bevakningsbranschen i c:a 25 år och tog sina första steg på Securitas i Malmö 1985. Branschen har utvecklats på olika sätt och under åren har Dan inhämtat olika erfarenheter. "Handen på hjärtat" så tycker jag branschen inte hänger riktigt med, kvalite o därmed en god service får ibland sekundär betydelse är min personliga uppfattning, volymtänkt, kvantitet, packetlösningar vinner mark till nackdel för uppdragsgivarna..

Prevaka Security AB eller närmare bestämt "Prevaka" som är vårt affärsnamn undviker helt den sortens ofördelaktiga upplägg. Driften skall bäras av verksamheten. Jag la märke till efterfrågan för mitt upplägg om hur jag tycker bevakning bör utformas, så jag valde gå vidare redan 2014 o ombildade till AB och på den resan är vi nu. Verksamheten går bra och trots konkurrenters ihärdiga försök och slå undan fötterna på Prevaka så vinner bättre kvalite och bättre service mark och dåligt volymtänkt tappar mark. Prevaka Security AB har mkt fina referenser och nöjda kunder.


Dan Nilsson är en sann entreprenör med stort hjärta för sin personal o företagets uppdragskunder. Kvalité vinner i längden... Välkomna ! 

AUKTORISERAT BEVAKNINGSFÖRETAG


PREVAKA HAR AUKTORISATION OCH GENOMGÅR MINST EN GÅNG OM ÅRET KONTROLLER AVSEENDE LAGLYDNAD SAMT EKONOMONISK KONTROLL FRÅN LÄNSSTYRELSEN I SKÅNE LÄN. SAMTLIGA ÅR HAR VI GENOMGÅTT DENNA KONTROLL OCH FÅTT LOV O FORTSÄTTA VERKSAMHETEN. PREVAKA HAR ÄVEN NÅTT KREDITVÄRDIGHET "AA" OCH ÄR ETT BRONSFÖRETAG HOS UC.

HUVUDKONTOR:


Prevaka Security AB har sitt huvudkontor i Arlöv vid Malmös utkant. Där har vi funnits sedan start, Vi kan ta oss an de flesta förekommande uppdragen inom rond och ryck. Fastighetsjour, parkeringsövervakning samt handeln är områden vi är extra bra på.


040-611 69 00

BEVAKNING:


Prevaka Security AB tillhandahåller bevakningstjänster över hela Skåne, främst butikskontroll..

Samtlig personal har rätt utbildning, rätt utrustning och rätt förutsättningar för att hela verksamheten med enkelhet uppfyller de krav man ställer på kavlité,service & trygga lösningar !


040-611 69 00

RAPID LARMCENTRAL:


Prevaka Security AB har avtal med en av Sveriges främsta larmcentraler som ligger uppe i Sundbyberg. Rapid hjälper oss med enkelhet att hantera de flesta förekommande larm-anläggningarna på marknaden. Vi har mkt goda kontakter med lokala installatörer även lås mm.


040-611 69 00

PREVAKA

SECURITY AB


Öppetider:  Samtal avs kontoret, Mån-Fred 09:00-16:00

Söka väktaretjänst: OBS ej via telefon - eposta oss för svar

Butiker kan kontakta oss 07:00-22:00 M-S även röda dgr. 


Webmaster/design: Dan Nilsson

Copyright © All Rights Reserved Prevaka Security AB


Kontakt Info

040-6116900 / mob: 0705-090975

Lagervägen 4, Arlöv, Skåneland

     

      Orgnr 556973-6944